Hos Bisidderhjælpen arbejder vores private socialrådgivere for, at din sygedagpengeperiode tilpasses dine behov, så du får den ro og sikkerhed, som du er berettiget til. Vi kender sagsgangen fra den anden side af bordet og samarbejder tæt med dit bagland, såsom læge, sagsbehandlere, arbejdsplads mm. så sin din sag belyses korrekt og retfærdigt – præcis som du fortjener. Kontakt Bisidderhjælpen på tlf. 24 24 23 97 og få hjælp i din sygedagpengesag.

Det bedste jeg nogensinde har gjort, er at tage kontakt til Bisidderhjælpen. Efter vi har indledt et samarbejde, er der kommet styring på min sag og effektiviteten er til at tage at føle på. Det er helt vildt, så langt vi er nået med hendes hjælp og hun helmer ikke før det bedste resultat er opnået. Er så glad for den hjælp, jeg har fået gennem Bisidderhjælpen indtil nu. Tusind tak for alt.

Sygedagpenge er en midlertidig løsning, hvor der skal tages stilling til, om der er grundlag for at forlænge din sygedagpengeperiode efter 22 uger, på det såkaldte revurderingstidspunkt. Alt afhængig af sygdommen eller skadens omfang, så er der forskellige muligheder for at forlænge sygedagpengeperioden. Hvis du ikke opfylder en af de syv forlængelsesmuligheder, og hvis du fortsat vurderes at være uarbejdsdygtig på grund af din sygdom, så får du tilbudt et jobafklaringsforløb med udbetaling af ressourceforløbsydelse. Det er en ydelse, der typisk er lavere end dine sygedagpenge. Den er af samme størrelse som kontanthjælp, men ydelsen er uafhængig af formue og ægtefælleindtægt.

Få en vurdering af din sag

Bliv ringet op af en privat socialrådgiver og gør krav på dine rettigheder i dag.


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.