Menu
Ringes op?

Sociale Ydelser

Vi vil gerne hjælp dig, så du får et overblik over de muligheder du har, for at få økonomisk støtte i en svær situation. Vi rådgiver både reglerne for hjælp til forsørgelse og om hjælp i særlige tilfælde.

Få en vurdering af din sag!

Har du en kommende eller igangværende sag hos det offentlige og ønsker rådgivning fra en uvildig specialist? Bliv ringet op og få en snak med en uvildig socialrådgiver - som varetager dine rettigheder og interesser.


Offentlig forsørgelse

Hvis der sker noget i dit liv der gør, at du ikke kan forsørge dig selv og din familie, er der er række offentlige forsørgelsesydelser du kan være berettiget til.

Det kan for eksempel være sygedagpenge, dagpenge ved pasning af alvorligt syge børn, ressourceforløbsydelse, kontanthjælp eller tabt arbejdsfortjeneste. Som supplement kan du også være berettiget til særlig støtte, hvis du har høje boligudgifter.

Der kan være mange spørgsmål og måske oplever du ikke helt at du kan finde svar.

Har jeg ret til særlig støtte til høje boligudgifter? Hvornår og hvordan må kommunen modregne udbetalinger fra pensions og forsikringsselskaber? Kan kommune kræve penge tilbage, som jeg har modtaget? Er det rigtigt at jeg ikke har ret til kontanthjælp?

Hvis du har fået et afslag på hjælp til forsørgelse fra kommunen eller har modtaget et større krav om tilbagebetaling af ydelser du tidligere har modtaget, kan det have store konsekvenser for dig.

Vi gennemgår din sag og hjælper dig med ansøgning eller klage i sager om forsørgelse.

Hjælp i særlige tilfælde

Du kan i flere situationer søge kommunen om hjælp til medicin, behandling eller hjælpemidler. Hvilke muligheder du har, afhænger af din situation og hvad det helt konkret er du har brug for hjælp til. Din økonomiske situation spiller ind i visse sager, men ikke i alle.

Hvis du er henvist til behandling, men ikke har råd til den egenbetaling der følger med, kan det have konsekvenser for dit helbred på langt sigt og for din ret til sygedagpenge.

Har du har været ude for en ulykke, og har en erstatningssag, kan forsikringsselskabet måske hjælp med udgifter til medicin, behandling og hjælpemidler.

Vi gennemgår din sag og hjælper dig med ansøgning eller klage i sager om hjælp i særlige tilfælde.

Sociale Ydelser hos Bisidderhjælpen

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Det siger vores kunder om os

Har du et spørgsmål? Så kontakt en af vores specialister

Kontakt en afdeling nær dig

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her