Tillægsydelser for a-kasser, foreninger, banker og forsikringsselskaber

Fagforeninger og a-kasser oplever i disse år en stigende efterspørgsel vedrørende hjælp til møder med kommunen. Medlemmer efterspørger professionel og uvildig hjælp i form af partsrepræsentation eller som bisidder.

Ligeledes oplever mange patientforeninger en stigende efterspørgsel fra deres medlemmer i hjælp til sager i f.eks. jobcentret eller andre kommunale afdelinger.

Bisidderhjælpen kan hjælpe jer med professionel socialrådgivning, når I er ekstra presset. Vi kan sikre, at jeres medlemmer får mulighed for at udnytte de rettigheder, de har krav på ift. gældende lovgivning.

I kan købe ekstern hjælp fra Bisidderhjælpen i de perioder, hvor I har særlig travlt.
Vi kan hjælpe jer gennem et arbejdspres, så I fortsat kan fremstå som en professionel og kompetent organisation.

Er behovet fem timer om ugen, ti timer om måneden eller drejer det sig om en helt bestemt sagstype, – så er vi klar til at yde kompetent socialfaglig rådgivning.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.