Revalidering kan du  søge, hvis du har fysiske, psykiske eller sociale begrænsninger og det derfor ikke er muligt for dig at fastholde et arbejde. Formålet med at give revalidering er, at hjælpe dig med at bevare din tilknytning til det ordinære arbejdsmarkedet, ved at øge dine uddannelses-/ arbejdsmæssige kvalifikationer således at du bliver bedre rustet til at fastholde dit nuværende arbejde, eller øge dine kvalifikationer/ kompetencer for derved at tilføre dig nye muligheder for at få et anden beskæftigelse på arbejdsmarkedet.

Forrevalideringsforløb

For at undersøge dit funktionsniveau herunder ressourcer og begrænsninger, kan det blive relevant med et forrevalideringsforløb. Forrevalidering kan anvendes i forbindelse med en optrappende praktik, og kan være en mulighed i udvikling af arbejdsevnen ved at arbejde  med forskellige arbejdsfunktioner og  arbejdsområder. Forrevalidering kan også benyttes ved adgangsgivende studier, således at du kan blive bedre rustet til at starte op i uddannelsessystemet efterfølgende.

Få en vurdering af din sag

Bliv ringet op af en privat socialrådgiver og gør krav på dine rettigheder i dag.


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.