Menu
Ringes op?

Privat socialrådgiver

Hos Bisidderhjælpen tilbyder vi uvildig og specialiseret privat socialrådgivning til klienter, som ønsker professionel hjælp til at opnå et korrekt og effektivt sagsforløb inden for bl.a. beskæftigelses- og familieområdet.

Få en vurdering af din sag!

Har du en kommende eller igangværende sag hos det offentlige og ønsker rådgivning fra en uvildig specialist? Bliv ringet op og få en snak med en uvildig socialrådgiver - som varetager dine rettigheder og interesser.


Med et team af erfarne og private socialrådgivere har vi den rette know-how og forvaltningsindsigt fra den anden side af bordet, som sikrer, at dine rettigheder og muligheder tilgodeses til gunst for din sag. Ønsker du eller et familiemedlem en professionel og dedikeret samarbejdspartner til rådgivning i socialfaglige og socialretslige sager, så kontakt Bisidderhjælpen på tlf. 24 24 23 97 og bliv taget alvorligt af en socialrådgiver, som varetager dine interesser.

Få overblik over dine muligheder og rettigheder inden for beskæftigelse- og familieområdet i samarbejde med Bisidderhjælpen og opnå tryghed og ro i familiens hverdag.

Privat socialrådgiver hos Bisidderhjælpen

Hvad enten du skal påbegynde eller føler dig låst fast i et sagsforløb inden for sygedagpenge, fleksjob, ressourceforløb, revalidering, førtidspension, arbejdsskade, jobafklaringsforløb eller børne- og familieområdet mm., så hjælper vores private socialrådgivere med sagsforløbet hos kommunen, jobcenteret og statsforvaltningen. Med bred erfaring inden for en række sociale områder, så indgår vi i din sag som privat sagsbehandler og partsrepræsentant med det formål at varetage dine interesser. Vi rådgiver både i forhold til dine egne ønsker, samt de muligheder og faldgruber du – som klient – ikke nødvendigvis er bekendt med.

Intet mindre end fantastisk !!! Anbefaler jer alle steder det er muligt…
1000 tak for fantastisk rådgivning <3

Se flere anmeldelser på TrustPilot

Privat socialrådgivning med øje for dine rettigheder

Som privat rådgivningsvirksomhed er vi ikke påvirket af det offentliges retningslinjer og procedurer, men behandler alle sager med udgangspunkt i at nå i mål med dine ønsker og behov ud fra det pågældende socialområdes lovgivning. Med en privat socialrådgiver fra Bisidderhjælpen får du personlig og nærværende støtte, som skaber tryghed og sikkerhed for et korrekt håndteret sagsforløb nu-og-her, men samtidig også en professionel og erfaren forvaltningsekspert, som har til hensigt at skabe et fremtidssikret resultat.

Formøde
Bliv skarp og forberedt til dit møde på kommunen eller jobcentret med et indledende formøde med din partsrepræsentant fra Bisidderhjælpen. Sammen præciserer og udlægger vi sagsakterne til gavn for dine interesser og rettigheder. Et konstruktivt formøde mellem dig og din partsrepræsentant kan være den forskel, som sætter et punktum i din sag – og skaber ro i din og din families hverdag.

Hvordan foregår et samarbejde med Bisidderhjælpen?

Ønsker du hjælp fra en privat socialrådgiver fra Bisidderhjælpen, så kontakt visitationen på tlf. 24 24 23 97 eller udfyld kontaktformularen i højre side og bliv ringet op af en af vores private socialrådgivere eller jurist. Ved første samtale vender vi dine behov og udfordringer samt, hvordan en af vores socialrådgivere potentielt aktivt kan bidrage til et positivt sagsforløb. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende indgår samarbejde med klienter, hvor vi vurderer, at hjælp fra en af vores private socialrådgivere kan fremskynde et effektivt og korrekt håndteret sagsforløb. Den fremgangsmetode har sikret, at vi har fået medhold i 96 pct. af behandlede sager i 2015, hvor en af vores private socialrådgivere har fungeret som part i sagen (partsrepræsentant). Den succesrate kan vi kun opretholde ved udelukkende at påtage de sociale sager, hvor vi kan gøre en forskel.

Vurderer vi, at en af vores private socialrådgivere kan hjælpe med at fremskynde eller sikre et korrekt og effektivt sagsforløb, så fremsender vi information pr. mail vedrørende detaljerne for en samarbejdsaftale med Bisidderhjælpen. Her iblandt honorar, indsamling af og procedurer vedr. sagsakter, strategi for sagsforløb samt i hvilket omfang en privat socialrådgiver skal deltage i møderne ved kommunen/jobcentret/Statsforvaltningen, eller I ønsker at få gennemgået sagsmateriale.

Fordele ved privat socialrådgiver

  • Fast kontaktperson og rådgiver med 100 % fokus på dig
  • Vejledning om rettigheder og muligheder
  • Sikkerhed for korrekt og effektiv sagsbehandling

Landsdækkende rådgivning og sagsbehandling

Med hovedkontor i Randers og afdelinger i både Aalborg, Aarhus, Herlev og Faxe Ladeplads, tilbyder vi privat socialrådgivning til klienter i hele Danmark. Ønsker du nærmere information om vores forskellige afdelinger, så læs mere her:

Hvad koster en privat socialrådgiver?

Bisidderhjælpen er en selvstændig virksomhed uden økonomisk støtte fra offentlige eller private organisationer. Vores arbejde og rådgivningshjælp er derfor betalt af vores klienter, og honoraret afhænger typisk af sagens kompleksitet, hidtidige forløb, klienternes ønsker til Bisidderhjælpens bidrag samt en række øvrige faktorer. Læs mere om vores priser her og kontakt Bisidderhjælpen på tlf. 24 24 23 97 for at høre nærmere om omkostningerne for hjælp og rådgivning til behandling af dit sagsforløb.

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Det siger vores kunder om os

Har du et spørgsmål? Så kontakt en af vores specialister

Kontakt en afdeling nær dig

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her