Når dine medarbejderes funktionsevne er nedsat, kan det være svært for vedkommene at opretholde det forventede produktivitetsniveau.
En privat socialrådgiver fra Bisidderhjælpen kan skabe overblikket omkring de forskellige muligheder for at hjælpe dine medarbejdere videre.

Fastholdelse af medarbejderne

En medarbejder med nedsat funktionsevne, på grund af en sygdom, ulykke eller medfødt lidelse, – kan have problemer med at arbejde eller tage en efteruddannelse.
Vi kan hjælpe din medarbejder med arbejdfastholdelse – eller evt. at få afklaret arbejdsevnen til senere revalidering, fastholdelses-fleksjob, ressourceforløb eller førtidspension.

Få økonomisk støtte

Kravene til de enkelte støttemuligheder er forskellige. Eksempelvis kan det kræves, at funktionsevnen hos dine medarbejdere er varigt og væsentligt nedsat enten fysisk eller psykisk. Andre støttemuligheder ved mindre begrænsninger i arbejdsevne, kan kræve at kommunen vurderer støtten som helt afgørende for, at medarbejderne kan blive i deres arbejde.

Oplever du/I, det virker uoverskueligt?

Bisidderhjælpen kan skabe et overblik og tale din medarbejders sag i jobcentret.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.