Stiig Nordenskjold

Privat socialrådgiver


Med mine mange års erfaring og ekspertise som socialrådgiver varetager jeg sager inden for beskæftigelsesområdet, herunder sager vedrørende kontanthjælp, sygedagpenge, fleksjob, førtidspension, revalidering, jobafklaringsforløb og ressourceforløb.

Jeg blev uddannet socialrådgiver i 1993, hvorefter jeg arbejdede med bistandsloven og alle dens nuancer, og derefter i en periode med førtidspensionsansøgninger. Herefter beskæftigede jeg mig i fire år inden for stofmisbrug, i det der dengang hed Vestsjællands Amt. Senere i 1998 fik jeg stilling som områdeleder af aktivering og projektledelse i Suså kommune, før jeg i 2005 kom til Korsør, og senere Slagelse, hvor jeg i 12 år beskæftigede mig med alle områder inden for aktivering, og aktivitetsparate borgere med massive udfordringer. Herudover har jeg i en årrække været i bestyrelsen for Forsorgshjemet Toften i Slagelse.

Jeg brænder for det sociale arbejde, herunder at se på det hele menneske, hvor jeg vil benytte min socialfaglige ekspertise, kvalifikationer og mit positive menneskesyn til at hjælpe alle vores klienter videre i deres liv til en bedre tilværelse.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.