Poul Würtz

Privat socialrådgiver


Jeg beskæftiger mig med både jobcentersager og børne- og familiesager.

Jeg har mere end 30 års erfaring som socialrådgiver i 6 forskellige kommuner i Jylland, hvor jeg både som leder og medarbejder igennem årene har beskæftiget mig alle typer sager indenfor det kommunale specialiserede socialområde. Jeg har arbejdet på myndighedssiden, og indenfor familieområdet også med behandling. Jeg har således erfaring med alle de aspekter af opgaverne, som hører til området, herunder også revurdering af klagesager.

Udover min socialrådgiveruddannelse har jeg en del efter-/videreuddannelse, bl. a. en diplomuddannelse i socialt arbejde

Jeg er meget optaget af at medvirke til at skabe den bedste løsning for den, der er i klemme. Det, der skal til i det enkelte tilfælde, kan være meget forskelligt, og derfor skal det, jeg kan bidrage med, være afstemt efter hvad der er behov for. Det er det enkelte menneskes livskvalitet, der er i spil, og jeg er derfor indstillet på hver gang at gøre mit bedste for at det lykkes.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.