Pia Larsen

Privat socialrådgiver & partner


Jeg beskæftiger mig primært med jobcentersager, herunder sygemeldte.

Jeg har 11 års erfaring som socialrådgiver i myndighedsfunktion, hvor mit arbejde bestod i at behandle og afgøre sager om forsat berettigelse til sygedagpenge, revalideringssager, fleksjob og førtidspensionsager.

Som socialrådgiver har jeg i flere år beskæftiget mig med alle ovenstående områder på den anden side af bordet. I den forbindelse har jeg partsrepræsenteret mange hundrede klienter til møder med rehabiliteringsteamet og har i den forbindelse forberedt mine klienter på kommende møder med rehabiliteringsteamet og har instrueret mine klienter til bedst mulig resultateter udover at jeg på en professionel og direkte måde har haft et fortrinligt samarbejde med landet kommerne om at få sagerne kørt i mål – herunder rehabiliteringsteammøder. Jeg har kun oplevet en dybtfølt respekt fra kommunernes sagsbehandlere, ledere og øvrige samarbejdspartnere overfor min deltagelse som part i sagerne. Hvilket har medført mange gode drøftelser med sagsbehandlere, Teamleder og rehabiliteringsteams omkring sagerne.

Jeg sætter en ære i, at mine klienter føler sig trygge og i de bedste hænder. Jeg sørger eksempelvis for, at jeg altid er tilgængelig for at understrege, at din sag er vigtig for mig.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.