Maria Andersen

Familierådgiver & Handicaprådgiver


Jeg beskæftiger mig med børne- og familiesager, handicapsager (både børn og voksne) og jobcentersager.

Jeg har 7 års erfaring som socialrådgiver både i myndighedsfunktion, i forskellige kommuner på Sjælland, og som socialfaglig konsulent ved Falck Healthcares Psykologiske Rådgivningscenter og i Tuwano, en ekstern udbyder på både familie- og beskæftigelsesområdet.

Som socialrådgiver har jeg en bred erfaring som spænder over både familie-, voksen- og specialområdet (både børn og voksne). Jeg har arbejdet med udfærdigelse af § 50 undersøgelser, handleplaner og iværksættelse af foranstaltninger samt behandling af ansøgninger om merudgifter, ledsagerordning, tabt arbejdsfortjeneste mm. Derudover har jeg været supervisor på udarbejdelse af arbejdsevnebeskrivelser og har erfaring i forhold til mentorforløb under jobafklaring samt et solidt kendskab til sygedagpengelovgivningen. Jeg erfaring med samtaler med kriseramte, at yde råd og vejledning i forhold til gældende sociallovgivning samt terapeutiske forløb og kortere stress-coachingforløb.

Det er vigtigt for mig, at der er en høj grad af etik og gennemsigtighed i det arbejde jeg udfører og jeg bestræber mig altid på at møde klienten i øjenhøjde.

Få en vurdering af din sag

Bliv ringet op af en privat socialrådgiver og gør krav på dine rettigheder i dag.


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.