Mads Bjerre

Privat Socialrådgiver


Hos Bisidderhjælpen arbejder jeg i visitationen, hvor jeg står for den første indledende visitationssamtale. Herudover arbejder jeg i omstillingen, hvorfor mange af jer vil støde på mig i dagligdagen, når I kontakter Bisidderhjælpen.
Jeg valgte at uddanne mig til socialrådgiver med drømmen om at gøre en forskel for den enkelte borger. Hos Bisidderhjælpen kan jeg netop indløse dette potentiale, og her være med til at gøre en afgørende forskel for vores klienter.
Jeg har erfaring fra familiebehandling, hvor jeg har været bindeled mellem borger og myndighed, herunder bl.a. jobcenter og familieafdeling, og herfor har et kendskab til borgerens side i forvaltningssystemet. Herudover har jeg erfaring fra socialt arbejde fra et bosted, hvor jeg har arbejdet med unge psykisk sårbare borgere i alderen til 18-30, med forskellige diagnoser.
For mig er den nære relation med borgeren fundamental, hvor jeg via anerkendelse og respekt for den enkelte ønsker at skabe en gennemsigtighed i relationen med ønsket om et godt samarbejde

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.