Luna Krestensen

Privat Socialrådgiver


Ønsker du en privat socialrådgiver som vil støtte og rådgive dig i din sag?

Ønsker du hjælp til at opnå dine rettigheder?

Jeg beskæftiger mig med sager indenfor beskæftigelse, herunder kontanthjælp, revalidering, fleksjob, og førtidspension.

Jeg hjælper dig med at få et overblik over din sag, og oplyser dig om dine rettigheder, samt sikrer at din sag går så gnidningsfrit som muligt. Jeg bistår med råd og sparring gennem hele forløbet, og derudover tilbyder jeg assistance i forhold til at overtage nogle at de opgaver som kan virke uoverskuelige for dig, såsom planlæggelse og forberedelse af møder hos jobcenter, i praktikken, samt kontakten med sagsbehandlere, læger, og andre fagpersoner, for at sikre at din sag bliver oplyst tilstrækkeligt, og korrekt.

Jeg er uddannet socialrådgiver, mor til 2, og bor på Sjælland. Som person er jeg fordomsfri, udadvendt, humoristisk, og engageret i alle mine sager. Jeg har tidligere erfaring hos anden aktør, hvor jeg har beskæftiget mig med ledige borgere, herunder også borgere som har problemer udover ledighed, såsom stress, depression, misbrug ect. Via coaching og juridisk hjælp, har jeg formået at hjælpe borgere videre i livet og få afklaring over deres sag. Jeg er åben og ærlig, og sikrer at der ikke opstår udfordringer i kommunikationen mellem du og jeg, samt i dialogen med eksempelvis jobcenteret.

Jeg har respekt og forståelse for vanskelige situationer, samt hvordan din sag også kan påvirke dit privatliv, og at det derfor er essentielt at vi sammen sørger for at du hurtigst muligt får din sag afsluttet.

Jeg bestræber mig på at være personlig og kompetent i mødet med dig, samtidig med at yde en professionalisme i mødet med de fagpersoner der er inde over din sag.

Jeg arbejder tæt sammen med borgerne, og lægger stor vægt på tillid og samarbejde, da jeg mener at dette er vejen frem til at opnå succes med samarbejdet, og er afgørende for at vi kommer i mål med din sag.

Dette kan jeg hjælpe dig med

  • Støtte dig hele vejen gennem din sag
  • Give dig rådgivning omkring lovgivningen
  • Deltage til alle møder med sagsbehandlere, læger, og andre fagpersoner
  • Tale din sag hvis dette bliver nødvendigt på møder
  • Giver dig overblik over din sag
  • Sikrer at din sag bliver oplyst korrekt
  • Sikrer et godt samarbejde med de fagpersoner der er inde over din sag

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.