Anita Foss

Beskæftigelses- & Familierådgiver


Få en privat socialrådgiver som skaber overblik og taler din sag.

Sammen sikrer vi et korrekt og effektivt sagsforløb med fokus på dine interesser og rettigheder.

Jeg hjælper mine klienter med rådgivning og sagsarbejde i forbindelse med jobcenter- og familiesager. Min rådgivning fokuserer på din sag – med forståelse og indsigt i din konkrete situation og med et struktureret overblik på sagsgangen samt det pågældende sagsområdes lovgivning.

Som uddannet socialrådgiver har jeg erfaring fra forvaltningsarbejde som myndighedsrådgiver samt beskæftigelsessager, herunder kontanthjælp, revalidering, fleksjob, førtidspension mm.

Kommunikationen, er for mig, en afgørende faktor for et godt samarbejde. Det er min erfaring at, ved at holde fokus på den tydelige og gennemskuelige kommunikation, skabes bedre overblik og tryghed i forhold til sagen. Den rolle jeg kan indtage i din sag, er som den rådgivende tovholder, der kan bistå dig, både i forhold til overblikket over selve sagen, samt bistå ved møder, planlægning af møder, samt den generelle kommunikation med kommunen, sagsbehandlere og øvrige fagpersoner, så din sag bliver oplyst tilstrækkeligt, korrekt og med fokus på dine rettigheder og interesser.

Med min baggrund som socialrådgiver i familiesager og på beskæftigelsesområdet, har jeg erfaring med og stor forståelse for alle de følelser du står i, og de udfordringer det giver dig i dit privatliv, at have en sag i kommunen. Det er derfor meget vigtigt for mig at fungere som en sparringspartner du kan have tillid til, en person der arbejder for at din sag vurderes ud fra en grundig og faglig gennemgang af alle oplysninger, og at der gennem hele sagen er et fokus på dine rettigheder, så der, så hurtigt som muligt kan opnås et konstruktivt resultat – både for dig og din familie.

Det er vigtigt for mig, at der er en høj grad af etik og gennemsigtighed i det arbejde jeg udfører og jeg bestræber mig altid på at møde klienten i øjenhøjde.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.