Anika Milo

Privat socialrådgiver


Ønsker du en privat socialrådgiver som vil guide dig i din sag? Ønsker du hjælp og støtte til at sikre, at dine rettigheder overholdes?

Professionelt arbejder jeg med sager indenfor beskæftigelse, herunder specifikt sager indenfor kontanthjælp, sygedagpenge, revalidering, integration og vejen mod ressourceforløb, fleksjob og førtidspension.

Jeg er en kreativ tænkende, humoristisk, engageret og struktureret person, som går op i mit arbejde, og det at gøre mit arbejde ordentligt.

Jeg har arbejdet som Socialrådgiver siden 2011. Privat bor jeg i Aalborg, og er mor en 17 årig dreng.

Jeg vil hjælpe dig med at få overblikket i din sag. Noget af det vigtigste for mig er, at jeg giver dig et retvisende billede af hvordan Jobcentret ser – og vil se – din sag, så vi sikrer os at du får vished over hvad du kan forvente, og ved hvad vi sammen arbejder hen mod.

Jeg vil være der for dig med rådgivning, vejledning og sparring hele vejen gennem forløbet.

En del af det jeg kan hjælpe dig med som partsrepræsentant, er også at overtage en del af de opgaver, som du syntes er uoverskuelige; og derved lette dig i forbindelse med kommunikationen til og fra Jobcentret, samt andre involverede parter. Noget af det jeg i denne forbindelse kan hjælpe med, er at strukturere ”papirarbejdet” som indkaldelser, og støtte dig til samtaler med din sagsbehandler, jobkonsulent/virksomhedskonsulent, læge eller andre fagpersoner.

Det samlede mål er at din sag bliver ordentligt og tilstrækkeligt belyst, og at sikre at du føler du har kontrol over forløbet, og ved hvad der skal ske hvornår. Det er en selvfølge for mig, at vi herunder arbejder hen mod at få din sag afsluttet hurtigst muligt, og at dette sker på en ordentlig måde.

Jeg har i en længere årrække arbejdet med borgere, som har problemer udover ledighed. Jeg har derfor indsigt de mangeartede og forskellige problematikker, som denne betegnelse dækker over, herunder en lang række psykiske sygdomme, fysiske sygdomme, dobbeltdiagnoser, misbrug og i nogle tilfælde kriminalitet.

Jeg har også arbejder med nyankomne og flerårige flygtninge, som koordinerende sagsbehandler i en Integrationsafdeling. Desuden har jeg erfaring fra ydelsesafdeling, fagbevægelsen, og projektansvarlig ift. den nye førtidspensionsreform.

Jeg er i vores kommunikation åben, ærlig og beskrivende, så du ved hvad jeg tænker i forhold til din sag, og ikke mindst hvorfor. Det er vigtigt med en åben kommunikation, så vi ikke risikerer at tale forbi hinanden.

Jeg vil sikre mig at kommunikationen i forbindelse med Jobcentret mv. er åben og professionel, da et godt samarbejde er en nødvendighed for at få din sag grundigt, og ikke mindst hurtigt belyst.

Jeg hjælper dig med:

  • At få et overblik over din sag.
  • Overtage opgaver som du syntes er uoverskuelige.
  • Støtter dig i kommunikationen med Jobcentret og andre kommunale instanser.
  • Sikre at din sag bliver hurtigt og grundigt behandlet efter gældende regler.

Giver dig rådgivning, vejledning og sparring hele vejen igennem forløbet.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.