Menu
Ringes op?

Medarbejdere & Firmaprofil

Din specialist i socialrådgivning til private og virksomheder

Hos Bisidderhjælpen bestræber vi os på, at være danskernes foretrukne socialrådgiver.
Den målsætning afspejles i høj grad blandt vores medarbejdere – både fagligt og menneskeligt.

Troværdig & Respekt

Ansvarlighed & forpligtelse

Ærlighed & Tillid

Diskretion & tavshedspligtFirmaprofil

Bisidderhjælpen er blevet markedsledende inden for privat socialrådgivning som følge af et erfarent og kvalificeret team af kompetente medarbejdere. Vi bestræber os på at samle de bedste fagfolk i socialrådgiverbranchen, som har den know-how og kendskab, som gør at vi kan yde den allerbedste service og rådgivning – til gavn for vores kunders rettigheder.

Bisidderhjælpen tilbyder privat socialrådgivning til personer, der gerne vil sikre sig et hurtigt og korrekt sagsforløb i afklaring af deres sag og nå deres mål ved et effektivt og hurtigt sagsforløb. Vi kender opskriften på, hvordan vi sammen med vores klienter når et realistisk fælles mål.

Vi rådgiver og er part i sagerne indenfor b.la. sygesager, arbejdsskadesager, familiesager mv.

Bisidderhjælpen er din uvildige og fortrolige private socialrådgiver, som er dér for at hjælpe dig med at nå dine mål! Vi handler som partsrepræsentant i langt de fleste sager, vi kan også deltage som bisidder – eller blot vurdere din sag med henblik på en second opinion. Uanset hvilken hjælp du vælger, garanterer vi engagement, diskretion og fuld fokus på din sag.

Vi tager tager aldrig flere sager ind, end vi kan magte. Det er din sikkerhed for 100 pct. fokus på dig og din sag. Vurderer vi, at din sag behandles bedst et andet sted end hos Bisidderhjælpen, så henviser vi altid til de af vores samarbejdspartnere, som matcher dit behov bedst muligt.

Notatpligt og dokumentation
Hos Bisidderhjælpen har vi valgt, at have notatpligt.

Efter din første henvendelse og modtagelsen af din sag, opretter din private socialrådgiver en journal i dit navn.

Dette er for at dokumentere vores arbejde og for at give dig løbende overblik over det vi (og andre) foretager sig i forhold til din sag. Vi skriver også noter og sagsresumé, for at vi hurtigt kan orientere os når vi taler med dig.

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her