Menu
Ringes op?

Job & Karriere som privat socialrådgiver

Find alle vores stillingsopslag her på siden

Få en vurdering af din sag!

Har du en kommende eller igangværende sag hos det offentlige og ønsker rådgivning fra en uvildig specialist? Bliv ringet op og få en snak med en uvildig socialrådgiver - som varetager dine rettigheder og interesser.


Vi har på nuværende tidspunkt tre ledige stillinger – tiltrædelse snarest muligt.

Vil du være med til at hjælpe og rådgive mennesker, som har behov for en professionel sparringspartner, med deres sagsforløb hos kommunen, i jobcenteret eller i statsforvaltningen?

Her på siden finder du ledige socialrådgiver jobs i Aalborg, Randers, Århus, Odense eller København.

LEDIGE STILLINGER I ØJEBLIKKET:

Vi har lige nu tre ledige job som socialrådgiver i henholdsvis Randers og Sorø, som du kan læse mere om her:

 


Job som socialrådgiver konsulent hos Bisidderhjælpen

Har du et socialrådgiver job i det private kommer du til at hjælpe mennesker, som på en eller anden måde er kommet i klemme i det offentlige system, og af den baggrund har brug for hjælp fra en uvildig rådgiver. Du kommer til at levere professionel bistand til klienter, og er dermed med til at sikre, at dine klienter får imødeset deres rettigheder i sager ved fx jobcenteret, socialcenteret, familieafdelingen eller statsforvaltningen.

Vælger du at blive socialrådgiver konsulent hos Bisidderhjælpen siger du ja til en masse fordele.

SOM KONSULENT FÅR DU:

  • Frihed til at planlægge dit arbejdsliv med udgangspunkt i dit privatliv
  • Erfaring inden for forskellige sagsområder
  • Arbejde med udgangspunkt i dine faglige kvalifikationer
  • Fuld sagstamme
  • Lønudbetaling hver måned
  • Attraktiv løn
  • Feriepenge på 12,5 procent
  • Kørselsgodtgørelse efter statens gældende takster
  • Sundhedsforsikring

 


Bliv en del af noget unikt

I Bisidderhjælpen har vi en flad organisationsform med en kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Vi ønsker at ansætte nye medarbejdere, som har en god kemi med de andre kollegaer. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer til at fungere i en uformel organisation, hvor de har en stor grad af selvstændighed.

Som medarbejder i Bisidderhjælpen bliver du en del af noget unikt med gode kollegaer og en tillidsfuld ledelse, der har en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Bisidderhjælpen efter arbejdstid
Vi ses også efter arbejdstid, fordi vi vægter socialt samvær højt. Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året takket være vores aktive personaleforening.

Desuden arbejder vores afdelinger på tværs af landet godt sammen, så du også kommer til at have god kontakt med de kollegaer, som du ikke nødvendigvis møder på kontoret hver eneste dag.

Vi har afdelinger i henholdsvis Randers, Aalborg, Vejle, Sorø og København.

 


Send os en uopfordret ansøgning

Bisidderhjælpen er en moderne socialrådgivervirksomhed i vækst. Vi leder derfor altid efter kompetente medarbejdere til alle vores afdelinger i landet, herunder vores hovedafdeling i Randers, samt vores mindre afdelinger i henholdsvis Aalborg, Vejle, Sorø og København.

Vi forventer fagligt kompetente medarbejdere, som kan være med til at indgå i og bidrage til den fortsatte udvikling. Samtidig skal de besidde de rette menneskelige egenskaber, og have lysten, viljen og evnerne til at forme fremtiden sammen med Bisidderhjælpens øvrige medarbejdere.

Interesseret i et job som socialrådgiver i det private? Så send din ansøgning til kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her