Menu
Ringes op?

Job & Karriere

Find alle vores stillingsopslag her på siden

Få en vurdering af din sag!

Har du en kommende eller igangværende sag hos det offentlige og ønsker rådgivning fra en uvildig specialist? Bliv ringet op og få en snak med en uvildig socialrådgiver - som varetager dine rettigheder og interesser.


 

Bliv en del af noget unikt

I Bisidderhjælpen har vi en flad organisationsform med en kultur, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Vi ønsker at ansætte nye medarbejdere, som har en god kemi med de andre kollegaer. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer til at fungere i en uformel organisation, hvor de har en stor grad af selvstændighed.

Som medarbejder i Bisidderhjælpen bliver du en del af noget unikt med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der har en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Bisidderhjælpen efter arbejdstid
Vi ses også efter arbejdstid, fordi vi vægter socialt samvær højt. Vi afholder forskellige arrangementer i løbet af året takket være vores aktive personaleforening.


Send os en uopfordret ansøgning

Bisidderhjælpen er en moderne socialrådgivervirksomhed i vækst. Vi leder derfor altid efter kompetente medarbejdere, som kan være med til at indgå i og bidrage til den fortsatte udvikling. Vi forventer fagligt kompetente medarbejdere med de rette menneskelige egenskaber, som samtidig har lyst, vilje og evner til at forme fremtiden sammen med Bisidderhjælpens øvrige medarbejdere.
Interesseret? Så send din ansøgning til kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Afdragsordning

Vi kontakter dig inden for en arbejdsuge, dog ved akutte sager kan dette fremskyndes ved

Læs om vores afdragsordning

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her