Desværre viser statistikken, at 40 procent af alle ægteskaber ender i skilsmisse og dermed også risiko for, at det kan ske for jeres familie.

Vi kan hjælpe dig bedst muligt videre efter et brud på familiestrukturen, og forbygge/minimere risikoen for at børnene kommer i klemme mellem mor og far.

Undersøgelser viser et tydeligt billede af, at den der tager beslutning om at blive skilt, som oftest er den part, der er bedst forberedt og efterfølgende klare sig bedre efter skilsmissen.
Vi kan hjælpe dig med at blive bedst muligt klædt på til fremtiden, hvor du og din partner skal have opbygget et godt samarbejde i mellem jer. Både af hensyn til børnenes samlet trivsel, men også for at I klarer jer bedre nu, hvor I ikke længere er ægtefæller.
Der er gode grunde til at inddrage en professional part og sparingsparter, der agerer upartisk, og deraf forholder sig objektivt til, hvordan samværet og samarbejdet kan blive optimalt mellem mor og far – uden at have følelserne i klemme.

  • Hvad er mine rettigheder ved skilsmissen?
  • Hvordan bliver min økonomi efter skilsmissen?
  • Hvilken ret har jeg til samvær med mine børn?
  • Hvor kan jeg få yderligere hjælp til min skilsmisse?
  • Findes der en lykkelig skilsmisse?
  • Hvordan kommer jeg bedst muligt videre efter en skilsmisse?

Vi kender dine rettigheder ved en skilsmisse og har stor erfaring med, hvordan du bedst bevarer et godt samarbejde med din tidligere partner om dine børn efter en skilsmissen.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.