Menu
Ringes op?

Handicap & Støtte

Når dig eller dit barn har en varig nedsat funktionsevne eller varig sygdom.

Få en vurdering af din sag!

Har du en kommende eller igangværende sag hos det offentlige og ønsker rådgivning fra en uvildig specialist? Bliv ringet op og få en snak med en uvildig socialrådgiver - som varetager dine rettigheder og interesser.


Har du selv eller dit barn en varig nedsat funktionsevne eller en varig sygdom, skal kommunen vejlede og rådgive dig om dine muligheder for at få hjælp.

Mener du ikke, at du modtager den hjælp du har krav på – eller som er relevant og tilstrækkelig for dig i din livssituation –  kan vi hjælpe dig med konkret rådgivning og kontakt til kommunen med henblik på at komme i dialog med kommunen og derved sikre, at du får den hjælp, du har krav på i henhold til lovgivningen.  Vi har mange års erfaring inden for det socialretlige område som hhv. jurist og socialrådgiver. Med vort kendskab til  såvel den sociale lovgivning som kommunal praksis,  kan vi medvirke til at skabe overblik over netop dine muligheder for at få  hjælp inden for det sociale område og derigennem sikre, at du også får den hjælp, som du har behov for og krav på.

Udgangspunktet for at yde hjælp efter Serviceloven er, at de personer som har nedsat funktionsevne eller særlige behov, så vidt muligt skal have samme muligheder i  livet, som andre, uden handicap eller særlige behov på samme alder og i samme livssituation, har. For at vurdere den enkeltes behov for hjælp, kræves der ofte et meget indgående oplysnings- og udredningsarbejde herunder indhentning af attester og udtalelser fra fagpersoner. Men ofte også helt konkrete oplysninger om funktionsnedsættelsens indvirken på personens daglige liv og aktivitetsniveau. Først når alle oplysningerne er samlet kan det vurderes, hvilken hjælp der er behov for og i hvilket omfang hjælpen kan bevilges.

Handicap & Støtte hos Bisidderhjælpen

Bisidderhjælpen kan hjælpe dig med:

  • Gennem samtale at få belyst behovet for hjælp og hjælpens omfang.
  • Råd og vejledning om muligheder for hjælp i det konkrete tilfælde.
  • Gennem aktindsigt som partsrepræsentant at skabe overblik over det hidtidige sagsforløb herunder  indhentede oplysninger og tidligere afgørelser.
  • Råd og vejledning om muligheder for hjælp i det konkrete tilfælde.
  • Kontakt  til kommunen som partsrepræsentant med henblik på oplysning og fremdrift af sagen.
  • Deltage som partsrepræsentant i møder med kommunen.
  • Drøfte resultatet af møder med kommunen og afgørelser fra kommunen herunder perspektivering.
  • Indgivelse af begrundede klager over kommunale afgørelser og sagsbehandling.

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Det siger vores kunder om os

Har du et spørgsmål? Så kontakt en af vores specialister

Kontakt en afdeling nær dig

Følg os på

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her