Fasthold en god medarbejder med revalidering

Revalidering kan være en mulighed for at omskole eller omplacere en medarbejder med nedsat arbejdsevne. Medarbejderen kan dermed fortsætte i virksomheden eller finde et andet job.

Revalideringsloven giver dig som virksomhed mulighed for at beholde eller ansætte en god medarbejder, som har nedsat arbejdsevne. Personen kan blive ansat i virksomheden i en stilling som revalidering med løntilskud, som foregår ved optræning eller oplæring i din virksomhed.

 

Revalidering med løntilskud

I forbindelse med fastholdelse af en medarbejder med helbredsproblemer, skal I som virksomhed typisk tage stilling til om I vil ansætte vedkommende i revalidering med løntilskud.

Jobcenteret bevilger og administrerer ordningen, såfremt betingelserne for revalidering med løntilskud er til stede. Revalidering med løntilskud er en del af en jobplan.

 

Læs mere om revalidering

Hvis du overvejer, at ansætte en medarbejder i revalidering med løntilskud kan du læse mere om revalideringsordningen her, og hvilke muligheder medarbejderen har i denne type ordning.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.