Har I en verserende eller kommende sag med kommunens familieafdeling vedrørende anbringelse af jeres barn? Og ønsker I hjælp til at sikre et korrekt og effektiv sagsforløb, hvor der tages hensyn til jeres interesser og rettigheder med professionel juridisk forvaltningsindsigt? Hos Bisidderhjælpen ved vi, at anbringelse af ens barn, kan være en hjerteskærende oplevelse for børn og forældre. En så indgribende handling kræver en objektiv og fejlfri vurdering fra kommunen. Hos Bisidderhjælpen sørger vi for, at hele forløbet foregår med jeres muligheder og rettigheder for øje. Kontakt Bisidderhjælpen på tlf. 24 24 23 97 og få en snak med en erfaren Børne- & Familierådgiver.

Tvangsanbringelse af børn

Tvangsanbringelser af børn sker uden samtykke fra forældrene. En afgørelse om tvangsanbringelse kan kun træffes af kommunens Børne- & Ungeudvalg efter en indstilling fra  kommunens Familieafdeling. I sjældne tilfælde kan der også være tale om en formandsbeslutning, men denne skal efterfølgende behandles på møde i Børne- & Ungeudvalget.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.