Menu
Ringes op?

Afdeling Midt- & Sydsjælland

Energiens Hus
Energivej 3,
4180 Sorø
Tlf. 79 30 17 97

Bliv ringet op

Afdeling Midt- & Sydsjælland

Få rådgivning fra en privat socialrådgiver på Midt- og Sydsjælland til jobcentersager, familiesager, arbejdsskadesager, handicapsager og ydelsessager.

Har du brug for hjælp til en socialsag i din kommune på Midt- og Sydsjælland, så har vi flere socialrådgivere med socialfaglig ekspertise, der som partsrepræsentanter kan rådgive og vejlede dig med fokus på dine rettigheder.

Afdeling Midt- & Sydsjælland i Sorø fungerer som hovedkontor på Sjælland, hvor fem af vores socialrådgivere har arbejdsbase. Kontoret er placeret i Energiens hus i et kontorfællesskab med fine lokaler og gode mødefaciliteter.

Afdelingen favner bredt i det sociale arbejde og dækker alt fra beskæftigelses- og familieområdet til handicap og støtte. Vores socialrådgivere i afdelingen har stort lokalkendskab til forvaltningerne på Sjælland, hvoraf flere har baggrund fra beskæftigelsesområdet i kommunerne samt familieafdelingerne. Vi kender derfor sagsgangene og procedurerne i de sjællandske kommuner, hvormed vi kan yde den mest optimale rådgivning og vejledning, så vi sikrer vores klienters muligheder og rettigheder. Med vores kendskab til lokalområderne er du som klient stærkest muligt stillet i forhold til at nå i mål med din sag, når du har en socialrådgiver fra Bisidderhjælpen med dig som partsrepræsentant.

Bisidderhjælpen erfarer en stigende efterspørgsel i behovet for tryghed og støtte i sociale sager i kommunerne på Sjælland. Vores socialrådgivere kan hjælpe dig som klient med sikring af overholdelse af gældende lov, afklaring samt progression i sagerne, så du hurtigst muligt kan komme i mål og ud på den anden side.

Vores fire socialrådgivere i afdelingen, Lenette, Luna, Rikke og Stiig med beskæftigelsesrettet erfaring, kører sager i jobcentret omhandlende bl.a. førtidspension, fleksjob, revalidering, kontanthjælp, ressourceforløb og jobafklaringsforløb. Med os på sidelinjen sikres du, at din sag bliver belyst korrekt og tilstrækkeligt med fokus på dig og dine rettigheder fremfor kommunens økonomi. Vi har også massiv erfaring i sager vedrørende sygedagpenge, bl.a. ved revurderingen efter de 22 uger. Her undersøger vores beskæftigelsessocialrådgivere, hvorvidt det vil være relevant at klage over afgørelse om ophør af sygedagpenge – Det er i flere tilfælde yderst relevant! Ydermere har vores socialrådgiver Rikke erfaring inden for sager omhandlende kommunale ydelsessager, hvor hun kan bidrage med hjælp vedrørende forsørgelsesydelser, herunder kontanthjælp, ressourceforløbsydelse, ledighedsydelse, fleksløntilskud, revalideringsydelse og enkeltydelser, samt erfaring med merudgifter.

Herudover tilbyder vi faglig ekspertise i familiesager, hvor vores familiesocialrådgiver Marianne, med mere end 30 års erfaring som socialrådgiver kan rådgive, vejlede, partsrepræsentere og bisidde inden for bl.a. børnefaglige undersøgelser (§ 50-undersøgelse), sager i Statsforvaltningen, samværssager, sager i familieafdelingen med mere. Her skaber vi en tryghed for vores klienter med kendskab til lovgivning, procedurer, muligheder, samt hvordan man som familie skal stille sig i forhold til familieafdelingernes krav. I disse sager har vi ligeledes fokus på jer som familie, og er med til at sikre jeres rettigheder, så I får den hjælp, som lovgivningen tilsigter. Herudover bidrager Marianne i sager inden for handicap og støtte, hvor hun med kendskab til bl.a. tabt arbejdsfortjeneste, merudgifter med mere kan sikre vores klienters rettigheder.

Har du som borger brug for uvildig rådgivning i en arbejdsskadesag, så er det Rikke der er brug for. Hun kan bidrage med rådgiving igennem hele processen med grundigt kendskab til de ydelser der kan bevilges. Rikke har mange års erfaring i arbejdet med arbejdsskader, hvor hun hjælper lige fra ulykke til endelig afgørelse og samtidig kan rådgive og vejlede dig i forhold til samspillet med de kommunale ydelser.

Mangler du hjælp til din sag, så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag på tlf. 24 24 23 97. Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring din sag.

Du kan læse mere om vores private socialrådgivere og jurister, som er tilknyttet vores afdeling i Sorø ved at klikke på nedenstående billeder. Vi ser frem til at hjælpe dig videre i din sag.

 

Rådgivere i Afdeling Midt- & Sydsjælland

Find nærmeste kontor i Afdeling Midt- & Sydsjælland

Afd. Midt- & Sydsjælland

Tlf. 79 30 17 97
Mail: kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Energivej 3, Sorø, Danmark

Stiig Nordenskjold

Privat socialrådgiver

Slagelse, Danmark

Luna Krestensen

Privat socialrådgiver

Næstved, Danmark

ÅBNINGSTIDER


Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Følg os på

Vi tager MobilePay

Send til 17211

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her