Menu
Ringes op?

Afdeling Sydjylland og Fyn

Havneparken 2,
7100 Vejle
Tlf: 24 24 23 97

Bliv ringet op

Afdeling Sydjylland og Fyn

Få bisidder som partsrepræsentant til møde med kommunen i Vejle, Odense og Region Sydjylland

Skal du til møde i kommunen og har brug for støtte i dit sagsforløb kan vi være din partsrepræsentant. Som bisidder er vores rolle at være et par ekstra øjne og ører samt være en ekstra støtte ved din side. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at huske, hvad du gerne vil have ud af mødet og dermed hjælpe dig med at få stillet de rigtige spørgsmål, således du går derfra med en forsikring om, at du har gjort alt hvad du kunne for din sag.

Skal du have hjælp til at gribe din sag an på den bedst mulige måde? Få hjælp af en privat socialrådgiver fra vores afdeling i Vejle. Vi hjælper dig videre i dit sagsforløb via professionel socialfaglig ekspertise.

Vi oplever et stigende behov for at få ekstra støtte, når man bliver indkaldt til møder med de sociale eller kommunale myndigheder omkring sager fx i jobcenteret eller på børn- og familieområdet. Mange sager er følelsesmæssigt forbundet til de mennesker de omhandler og derfor kan det, som part i sagen, ofte være svært at skabe et overblik over sagens karakter og dermed handle retmæssigt. Vi oplever, at mange har svært ved at huske, hvad der bliver fortalt på mødet eller glemmer at sige, hvad de havde tænkt sig at sige, og det kan sagtens få konsekvenser for sagens videre forløb.

Som bisidder hjælper vi dig i din sag ved at være partsrepræsentant, når du skal til møde i kommunen. Sagen kan bl.a. handle om indstilling til førtidspension, flexjob, eller berettigelse til et ressourceforløb. Vi kan også hjælpe dig med at få et overblik over sager, der ikke nødvendigvis omfatter et møde med kommunen bl.a. hvordan du skal forholde dig, hvis du bliver ramt af tilbagetrækningsreformen, hvis du er på vej til at gå på efterløn. Eller hvordan du skal forholde dig i forhold til din ret til partshøring i alle slags sager.

 

Bisidderhjælpen i Sydjylland og Fyn

Hos Bisidderhjælpens afdeling i Sydjylland og Fyn i Vejle finder du en række private socialrådgivere med solid erfaring og kendskab til lovgivningen i beskæftigelsesrettede sager i jobcenteret, sager indenfor børn- og familieområdet eller handicapområdet samt sager vedrørende arbejdsskader.

Har du behov for støtte og juridisk bistand fra en privat socialrådgiver i Vejle kan du få hjælp af en bisidder i Vejle og resten af Sydjylland og Fyn. Afdelingens forskellige kompetencer sikrer dig ideel rådgivning i enkeltstående sager såvel som tværfaglige problemstillinger.

 

Jobcentersager

Vores bisiddere i Vejle kan hjælpe dig med sager i jobcentret ved at være din partsrepræsentant ved møder eller andet. Samtidig kan bisidderen også hjælpe dig med privat socialrådgivning med henblik på at få et overblik over din sag og agere din støtte og vejleder, når der skal handles i sagsforløbet.

Vores socialrådgivere har bl.a. solid erfaring i beskæftigelsesrettede sager samt et stort kendskab til lovgivningen i sager relateret til jobcenteret. Vi kan derfor hjælpe dig i din sag, hvis du har brug for hjælp og rådgivning omkring sygedagpenge, flexjob, førtidspension, revalidering, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, kontanthjælp (for borgere med problemer udover ledighed), samt hjælp til hvordan du skal forholde dig, hvis din sag skal forelægges for rehabiliteringsteamet.

Er du på kontanthjælp og bliver ramt af 225 timers reglen kan vi hjælpe dig med at få et overblik over dine rettigheder, samt dine muligheder fremadrettet. Vi kan ligeledes hjælpe med det samme, hvis du bliver ramt af reglen for gensidig forsørgerpligt. Vi ønsker altid at belyse din sag korrekt og tilstrækkeligt for dig, så du ikke bliver overrasket over nogle afgørelser i dit forløb. Vi vil gerne være en solid sparringspartner for dig, således du føler at du får en effektiv og retfærdig sagsbehandling hos kommunen.

 

Børn og familieområdet

Indenfor børn- og familieområdet kan vi som bisiddere hjælpe dig med at få overblik over din sag samt med hvordan du skal agere fremadrettet under hele sagsforløbet. Vi har flere socialrådgivere med flere års erfaring indenfor dette felt samt stort kendskab til lokalområdet.

I sager, hvor kommunen har bemyndiget en børnefaglig undersøgelse – også kaldet en paragraf 50 undersøgelse – kan vi som bisiddere hjælpe dig med at skabe et overblik over dine muligheder og rettigheder samt tage med dig til møder i kommunen. Ligeledes kan vi gøre det samme, hvis kommunen iværksætter en foranstaltning omkring dit barn og/eller familie – i henhold til servicelovens §52.

Vi hjælper dig gerne med at komme i dialog med kommunen omkring sagens videre forløb, tage med dig til møder eller udarbejde en klage til Ankestyrelsen, hvis du er uenig med kommunens afgørelse.

 

Handicap og støtte

Har du eller dit barn en varig nedsat funktionsevne eller varig sygdom kan vores private socialrådgivere hjælpe dig med at indgå i dialog med kommunen omkring den hjælp som du har krav på i henhold til lovgivningen. Som bisidder i sager der omhandler handicap og støtte tager vi gerne med dig i kommunen til møder samt hjælper dig med at få det nødvendige overblik over din sag, således du er klar over dine rettigheder og muligheder.

Ved sager, der involverer børn under 18 år med en betydelige nedsat funktionsevne – enten psykisk eller fysisk – har du som forælder ret til at få dækning af tabt arbejdsfortjeneste. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af om du er berettiget til dette og dernæst hjælpe dig med at søge hjælpen eller klage over afgørelsen, hvis der træffes en afgørelse, som du ikke er tilfreds med.

 

Arbejdsskadesager

Har du brug for hjælp til anmeldelse af din arbejdsskade kan vi hjælpe dig med dette. Ligeledes tilbyder vi hjælp til at få et juridisk overblik over din arbejdsskade i samarbejde med én af vores jurister, så du stilles godt i forhold til den videre behandling af din sag.

Med hensyn til arbejdsskader er det meget vigtigt, at du anmelder skaden så hurtigt som muligt efter skaden er sket, så en mulig sag omkring erstatning kan påbegyndes. Sager som disse kan nemlig godt tage et stykke tid, og har du fået varige mén af din arbejdsskade er det vigtigt med erstatning så hurtigt som muligt, således du kan få hjælp til betaling af behandling osv.

Føler du, at det er uoverskueligt, at sætte dig ind i, hvordan du skal anmelde din arbejdsskade, så kan vi hjælpe dig med at skabe overblik samt tage de nødvendige skridt i din sagsbehandling.

 

Mangler du hjælp til din sag i Vejle eller i resten af Sydjylland og Fyn, så tøv ikke med at ringe til os allerede idag på tlf. 24 24 23 97, hvor vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring din sag og fremtidige sagsforløb.

Du kan læse mere om vores private socialrådgivere og bisiddere, der er tilknyttet vores afdeling i Sydjylland og Fyn ved at klikke på nedenstående billeder. Vi ser frem til at hjælpe dig videre med dit sagsforløb.

Rådgivere i Afdeling Sydjylland & Fyn

Find nærmeste kontor i Afdeling Sydjylland & Fyn

Afd. Sydjylland & Fyn

Tlf. 24 24 23 97
Mail: kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Havneparken 2, Vejle, Danmark

Anita Foss

Familierådgiver

Jelling, Danmark

ÅBNINGSTIDER


Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Følg os på

Vi tager MobilePay

Send til 17211

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her