Menu
Ringes op?

Afdeling Nordjylland

Kjellerupsgade 20
9000 Aalborg
Tlf: 24 24 23 97

Bliv ringet op

Afdeling Nordjylland

Få bl.a. hjælp med ressourceforløb, sygedagepenge og fleksjob!

Er du kommet i klemme i systemet, og nu har brug for socialfaglig juridisk bistand fra en privat socialrådgiver? Så kan vores afdeling i Nordjylland hjælpe dig videre med din sag via professionel socialfaglig ekspertise. Vores socialrådgiver Anja Nygaard har base på kontoret i Aalborg. Hun er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet, og har netop erfaring med jobcentersager i Nordjylland. Anja har derfor et stort lokalkendskab til forvaltningerne i området, hvor hun kan hjælpe dig med privat socialrådgivning i beskæftigelsesrettede sager med solid erfaring og kendskab til lovgivningen inden for sager relateret til sygedagpenge, fleksjob, førtidspension, revalidering, ressourceforløb, jobafklaringsforløb, kontanthjælp (for borgere med problemer udover ledighed) og rehabiliteringsteamet.

Anja er meget grundig i sit arbejde, hvor hun sørger for at din sag bliver belyst korrekt og tilstrækkeligt, såleder der ikke opstår overraskelser i dit forløb eller, når der træffes afgørelser i din sag i jobcentret.

Herudover dækker vores private socialrådgiver Camilla Nielsen sager inden for familieområdet i hele Nordjylland, hvad end det drejer som om udarbejdelsen af en børnfaglig undersøgelse (§ 50-undersøgelse), sager i statsforvaltningen samt andre sager der relaterer sig til familieområdet og familieafdelingerne i Nordjylland.

Vores jurist Bente med mange års erfaring fra handicapsager kan ligeledes hjælpe dig i sager inden for serviceloven, altså handicapsager, både voksen og børn, hvad end det drejer sig om tabt arbejdsfortjeneste, hjælp til at søge om ydelser og merudgifter, handicapbil, hjælpmidler og meget mere. Endelig har vi også tilknyttet Hugo Knudsen, som er specialist i arbejdsskadesager.

Mangler du hjælp til din sag i Nordjylland, så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag på tlf. 24242397, hvor vi sidder klar til en uforpligtende snak om din sag.

Du kan læse mere om vores private socialrådgivere og vores jurist, der er tilknyttet vores Aalborg-afdeling ved at klikke på nedenstående billeder. Vi ser frem til at hjælpe dig videre.

Rådgivere i Afdeling Nordjylland

Find nærmeste kontor i Afdeling Nordjylland

Afd. Nordjylland

Tlf. 24 24 23 97
Mail: kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Kjellerupsgade 20, Aalborg, Danmark

ÅBNINGSTIDER


Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Følg os på

Vi tager MobilePay

Send til 17211

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her