Menu
Ringes op?

Afdeling Midtjylland

Ring: 24 24 23 97

Middelgade 3, 2. sal th.
8900 Randers
Tlf. 24 24 23 97

Bliv ringet op

Afdeling Midtjylland

Er du kommet i klemme i det kommunale system og ønsker en uvildig specialist til at skabe juridisk overblik og handle i din sag med øje for dine interesser, rettigheder og muligheder? Bisidderhjælpens afdeling i Midtjylland består af socialrådgivere og jurister med ekspertise indenfor en lang række sociale fagområder – og vi står klar til at hjælpe dig.

Ingen situationer er ens, men med mange års erfaring fra den ”anden side af bordet” kan vi hurtigt og effektivt skabe overblik, og slå ned på detaljer i sagen, som kan gøre forskellen i din sag. Kontakt Afdeling Midtjylland på tlf. 24 24 23 97 og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Afdeling Midtjylland er Bisidderhjælpens hovedkontor, hvor seks af vores rådgivere har fast arbejdsbase. Afdelingen favner derfor bredt i det sociale arbejde og dækker alt fra beskæftigelses- og familieområdet til handicap og støtte.

Som Bisidderhjælpens største afdeling dækker vores geografiske område hele Jylland, hvor vi yder socialfaglig rådgivning til private klienter såvel som virksomheder og organisationer. Afdelingens forskellige kompetencer sikrer dig ideel rådgivning i enkeltstående sager såvel som ved tværfaglige problemstillinger.

Kontoret ligger i Randers med adresse på Middelgade 3 i Randers centrum. Herfra er der tæt forbindelse til offentlig transport samt gratis parkering et stenkast væk ved Randers Regnskov.

Velkommen til Afdeling Midtjylland.

Rådgivere i afdeling Afdeling Midtjylland

ÅBNINGSTIDER


Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Få en vurdering af din sag

Bliv ringet op af en Privat socialrådgiver og gør krav på dine rettigheder i dag.


Afdragsordning

Vi kontakter dig inden for en arbejdsuge, dog ved akutte sager kan dette fremskyndes ved

Læs om vores afdragsordning

Følg os på

Vi tager MobilePay

Send til 17211

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her