Menu
Ringes op?

Afdeling Midtjylland

Middelgade 3, 2. sal th.
8900 Randers
Tlf. 24 24 23 97

Bliv ringet op

Afdeling Midtjylland

Få hjælp til bl.a. familiesager, ressourceforløb og meget mere fra en privat socialrådgiver i Randers

Er du kommet i klemme i det kommunale system og ønsker en uvildig specialist til at skabe juridisk overblik og handle i din sag med øje for dine interesser, rettigheder og muligheder?

Bisidderhjælpens afdeling i Midtjylland består af socialrådgivere og jurister med ekspertise inden for en lang række sociale fagområder – og vi står klar til at være bisidder for dig og hjælpe med din sag. Vi vægter den personlige relation til vores klienter højt, hvorfor vi altid er meget omhyggelige med vores arbejde, således dine målsætninger for dit sagsforløb bliver indfriet på den bedst mulige måde.

Vi oplever et stigende behov for støtte og tryghed i sager, der vedrører de sociale myndigheder i Danmark. Flere tusind danskere er hvert eneste år indkaldt til møder i jobcenteret eller kommunen, hvor de skal tale med deres sagsbehandlere omkring deres videre sagsforløb. Sagen kan fx omhandle ansøgning om indstilling til førtidspension, ansøgning om at få lov til at komme i flexjob eller om berettigelse til et ressourceforløb. Det kan også handle om en klient, som er parat at gå på efterløn, men rammes af tilbagetrækningsreformen og derfor har brug for at få et overblik over sine muligheder. Eller det kan handle om en klient som behøver hjælp omkring sin ret til partshøring.

Vores oplevelse er, at mange danskere møder op til møder i kommunen uden at vide – og derfor også være forberedte på – hvad der skal ske. Det kan derfor godt være svært at få et overblik over, hvad det egentlig er man gerne vil opnå med samtalen, når man sidder til mødet hos kommunen. Samtidig hører vi også tit historier om folk, der har været til møde i kommunen, som har glemt hvad der egentlig er blevet talt om, når de er hjemme efter mødet. Det sker, fordi sagerne ofte er følelsesmæssige kampe for de involverede, som derfor har svært ved at sætte sig ind i sagens kerne, fordi de selv er involveret i sagen.

Ingen situationer er ens, men med mange års erfaring fra den “anden side af bordet” kan vi hurtigt og effektivt skabe overblik, og slå ned på detaljer i sagen, som kan gøre forskellen i din sag.

Bisidderhjælpen i Midtjylland

Afdeling Midtjylland er Bisidderhjælpens hovedkontor, hvor seks af vores rådgivere har fast arbejdsbase. Afdelingen favner bredt i det sociale arbejde og dækker alt fra beskæftigelses- og familieområdet til handicap og støtte.

Vi ved af erfaring, at sagsforløb, der involverer myndighederne ofte kan være ret opslidende på kræfterne, hvorfor det er vigtigt for os, at den socialrådgivning vi yder skal gøres med øje for vores klienters behov. Vi er altid grundige med vores arbejde, så vi er sikre på, at vi har sat os grundigt ind i vores klienters sager inden vi påbegynder arbejdet med dem. Vi sørger altid for, at sagerne bliver belyst korrekt og tilstrækkeligt, således der ikke opstår overraskelser i forløbet. Hos os skal du føle, at du får privat socialrådgivning fra et menneske, som har øje for dine behov. Du skal føle dig tryg gennem hele forløbet, hvorfor du gennem os får en solid sparringspartner, der garanterer en effektiv og retfærdig sagsbehandling.

Som Bisidderhjælpens største afdeling dækker vores geografiske område hele Jylland, hvor vi yder socialfaglig rådgivning til private klienter såvel som virksomheder og organisationer. Afdelingens forskellige kompetencer sikrer dig ideel rådgivning i enkeltstående sager såvel som tværfaglige problemstillinger.

Kontoret ligger i Randers centrum, hvorfra der er tæt forbindelse til offentlig transport samt gratis parkering et stenkast fra Randers Regnskov.

Jobcentersager

Har du brug for en bisidder i Randers til at hjælpe dig med en sag, der involverer jobcentret? Vores private socialrådgivere kan hjælpe dig i beskæftigelsesrettede sager med store fordele, idet de har et betydeligt lokalkendskab til forvaltningerne i området. Har du derfor brug for hjælp til en sag, der omhandler sygedagpenge, flexjob-ordningen, førtidspension, revalidering, ressourceforløb, jobafklaringsforløb eller kontanthjælp (hvis du har problemer udover ledighed), så har vi den solide erfaring samt kendskab til lovgivningen, der skal til for at du får det sagsforløb du er berettiget til. Det kan også være, at du har behov for at vide, hvordan du skal forholde dig, hvis din sag skal forelægges for rehabiliteringsteamet.

Er du på kontanthjælp og bliver ramt af loven om gensidig forsørgerpligt eller af 225 timers reglen, så kan vi som bisiddere hjælpe dig med at forstå dine rettigheder. Erfaring fortæller os, at reglerne for kontanthjælp kan være ret svære og til tider meget indviklede at forstå, hvorfor vi i sager som disse kan hjælpe med at skabe et overblik over dine rettigheder samt muligheder i det fremadrettede sagsforløb.

Børn- og familieområdet

Har du brug for hjælp til en sag vedrørende børn og familie i Randers eller Midtjylland, så har vi flere socialrådgivere i vores team, som har mange års erfaring indenfor dette felt. Vedrørende sager i statsforvaltningen samt andre sager, der relaterer sig til familieområdet kan vi hos Bisidderhjælpen hjælpe dig med at få et overblik over dine muligheder og rettigheder. Vores socialrådgivere har et stort kendskab til lokalområdet samt erfaring fra lignende sager, hvilket stiller dig skarpt i dit sagsforløb.

Det kan være, at kommunen har bemyndiget en børnefaglig undersøgelse – den såkaldte  paragraf 50 undersøgelse – vedrørende dine børn, og du har brug for hjælp til at skabe et overblik over dine rettigheder. Det kan også være, at kommunen har bemyndiget, at der skal iværksættes en foranstaltning omkring dit barn og/eller familie – jf. servicelovens §52. I sager som disse kan vi som bisidder hjælpe dig med at komme i dialog med kommunen omkring forløbet eller hjælpe dig med at udarbejde en klage til Ankestyrelsen, hvis du er uenig med beslutningen.

Som bisidder i sager indenfor børn- og familieområdet kan vi hjælpe dig med at få et overblik over sagens karakter, samt rådgive dig omkring dine rettigheder under forløbet.

Handicap og støtte

Vedrørende sager, der omhandler handicap og støtte kan vi som bisidder hjælpe dig med at indgå i dialog med kommunen omkring den hjælp, som du har krav på, når enten du eller dit barn har nedsat funktionsevne eller varig sygdom. Vores private socialrådgivere har flere års erfaring indenfor det socialretlige område som henholdsvis jurist og socialrådgiver, samt et stort kendskab til systemerne i lokalområdet, således du kan få den hjælp og støtte du har behov for.

Det er vigtigt at indgå i en dialog med kommunen, når du eller dit barn har en varig nedsat funktionsevne eller varig sygdom, så du kan få den hjælp du har behov for i din hverdag i henhold til lovgivningen. Som bisidder i sager som disse kan vi hjælpe dig med at tage kontakt til kommunen og skabe et overblik over dine muligheder.

Husk, at du også har krav på en godtgørelse for tabt arbejdsfortjeneste, når du har børn under 18 år med en betydelig nedsat funktionsevne – enten psykisk eller fysisk. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af om du overhovedet er berettiget til en kompensation samt hjælpe dig med at ansøge eller klage over en afgørelse.

Arbejdsskadesager

Hos Bisidderhjælpen i Randers kan vi også hjælpe dig med arbejdsskadesager. Vi hjælper dig bl.a. med at få et juridisk overblik over din arbejdsskade i samarbejde med én af vores jurister. Vores rolle er at få afsluttet sagen så hurtigt som muligt, således en eventuel erstatningssag kan påbegyndes, hvilket vi gør i samarbejde med advokater og jurister.

Vi kan som bisidder hjælpe dig med anmeldelse af din arbejdsskade, hvilket vi anbefaler du gør så hurtigt som muligt efter skaden er indtruffet, således en sag omkring erstatning kan træde i kraft. Vi hjælper dig gerne med at få iværksat de nødvendige skridt i din sagsbehandling.

Mangler du hjælp til din sag i Randers eller Midtjylland, så tøv ikke med at ringe til os allerede i dag på tlf. 24 24 23 97. Vi sidder klar til en uforpligtende snak omkring din sag.

Du kan læse mere om vores private socialrådgivere og jurister, som er tilknyttet vores afdeling i Randers ved at klikke på nedenstående billeder. Vi ser frem til at hjælpe dig videre i din sag.

Rådgivere i Afdeling Midtjylland

Find nærmeste kontor i Afdeling Midtjylland

Afd. Midtjylland

Tlf. 24 24 23 97
Mail: kontakt@bisidderhjaelpen.dk

Middelgade 3, Randers, Danmark

Bodil Skjærup Hansen

Privat socialrådgiver

Aarhus, Danmark

Bente Rasmussen

Jurist

Aarhus, Danmark

Pia Larsen

Privat socialrådgiver

Spentrup, Danmark

Malene Bjerregaard

Privat socialrådgiver

Rønde, Danmark

Camilla Nielsen

Familierådgiver

Mørke, Danmark

Astrid Amdi

Privat socialrådgiver

Aarhus C, Aarhus, Danmark

ÅBNINGSTIDER


Mandag 8:00 - 16:00
Tirsdag 8:00 - 16:00
Onsdag 8:00 - 16:00
Torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00

Ring til os

Tlf. 24 24 23 97

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.

Følg os på

Vi tager MobilePay

Send til 17211

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her