Gør krav på dine rettigheder med partsrepræsentant

Det gode sagsforløb og menneskelig trivsel udvikles ikke af kassetænkning og tabeller, men via dialog, forståelse og menneskelig indsigt. Hos Bisidderhjælpen bygger vi bro mellem dig og systemet, så dine rettigheder sættes før kommunale processer – præcis som du fortjener.

Vores team af erfarne private socialrådgivere har den know-how og indgående forvaltningsindsigt som sikrer komplet juridisk overblik over dine muligheder, interesser og rettigheder. Vi kender sagsgangen fra ”den anden side af bordet” og sikrer, at din stemme bliver hørt og forstået, når du er kommet i klemme i det kommunale system.

Vi tror på din sag – ellers siger vi nej tak
Du skal kunne stole på din socialrådgiver. Og at vedkommende helhjertet og fagligt kæmper for din sag fra start til slut – uden at gå på kompromis med resultatet. Hos Bisidderhjælpen ved vi, hvad vi gør. Og tror vi ikke på, at vi kan eller er de bedste til at løse opgaven, så siger vi nej tak til at indgå i et samarbejde. Det er din garanti for et godt samarbejde.

Vil du vide mere - eller har du brug for hjælp?

Få en vurdering af din sag!


Bekræft henvendelse *

Jeg er indforstået med, at Bisidderhjælpen må kontakte mig med henblik på en gratis, uforpligtende samtale! Ligeledes er jeg indforstået med, at Bisidderhjælpen gemmer mine data, indtastet ovenfor. Bisidderhjælpen videregiver ikke dine oplysninger til trejdepart.